Bel gratis
0800 15 999
Vraag hier uw dakdiagnose aan

Getuigenis reinigen dak

"Geachte heer

Hierbij bevestigen wij dat uw werknemer dinsdag en woensdag aan het werk is geweest om ons dak schoon te spuiten.

...

Graag willen wij u laten weten dat hij dit werk nauwgezet en stipt heeft uitgevoerd. Hij was beleefd en discreet en ruimde telkens de omgeving van het huis keurig op.

Hij beantwoordde onze vragen professioneel en noteerde wat nodig was om aan u over te brengen. Wij willen immers graag op zijn voorstel ingaan om in de dakgoot aan de afvoerpijpen telkens een rooster aan te brengen dat verhindert dat vuil in de regenwaterput terechtkomt.

Zowel het werk van deze twee dagen als het besproeien met het ontmossingsprodukt enige tijd geleden, is naar onze tevredenheid uitgevoerd. Gelieve dit ook aan de betrokken werknemers te laten weten.

Is het mogelijk ons te laten weten wanneer de definitive afwerking zal doorgaan? We willen u melden dat, aangezien wij vlak bij het bos wonen, mosvorming ( zelfs op onze wagen) hier zeer snel gaat.

Wij sturen u hierbij ook een foto met het eindresultaat tot hiertoe.

Dank bij voorbaat voor de verdere goede zorgen."

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined index: attacchment_slug in <b>/data/sites/web/mosmonsterbe/www/getuigenissen.php</b> on line <b>95</b><br />

Familie Van Ransbeeck uit Affligem

Enkele jaren geleden hebben jullie ons dak perfect ontmost.
Graag zouden wij een nabehandeling hebben of hoe wordt dat
nadien verder behandeld?
Graag een antwoord op deze vraag,

groeten Raf

Familie Messiaen uit Menen

Geachte,

Veertien dagen geleden heeft je firma gekomen om ons dak te behandelen. Alles is zeer goed verlopen. We zijn zeer tevreden over de behandeling en de bekwaamheid en correctheid van uw werknemers.

Bedankt

Eddy en Carina

Familie Ameel uit Roeselare

Bedankt voor de goede en snelle uitvoering van de werken. Wij zijn zeer tevreden van het resultaat!

Mevr. Godeeris uit Roeselare

Ik ben heel tevreden over de uitgevoerde werken. Zowel over de mensen die het werk uitvoerden, over de vertegenwoordiger Kurt en over Mosmonster in het algemeen. Aan allen mijn hartelijke groeten!

Familie Bolle uit Deurle

Wij ontvingen van u een brief om ons er aan te herinneren dat het dak een onderhoudsbeurt zou kunnen gebruiken. Wij waren zeer tevreden over de behandeling van het dak en vinden het schitterend dat een uitgevoerde opdracht wordt opgevolgd.

Dhr. en Mevr. Steenkiste

Wij willen de firma Mosmonster oprecht bedanken voor de uitgevoerde werken aan ons huis in Astene.

In het bijzonder willen wij Kenneth en Woitjec danken voor hun grote werklust, professionele inzet en voor hun vriendelijkheid. Ook het contact via de telefoon verliep steeds vlot en aangenaam. Het is een genoegen met jullie te werken.

Ons dak laten ontmossen is een belangrijke investering en nu genieten we opnieuw dagelijks van ons mooi dak. We zullen niet nalaten reclame te maken voor jullie indien ons meer details gevraagd worden!