Bel gratis
0800 15 999
Vraag hier uw dakdiagnose aan

Over Mosmonster

Mosmonster werd in 1969 opgericht als eenmanszaak en bouwde door de jaren heen een unieke expertise en ervaring op. De groei van het bedrijf vertaalde zich in een expansie van zowel de technische knowhow als het aantal deskundige medewerkers. Vandaag is Mosmonster als gezonde, hedendaagse onderneming in Vlaanderen een vaste waarde in dakontmossing.

Waarom Mosmonster?

Mos bestrijden is geen sinecure en dient door vakmensen uitgevoerd te worden. Onze ervaring spreekt in ons voordeel. Het feit dat Mosmonster dag in dag uit, jaar in jaar uit met passie en toewijding daken ontmost, maakt dat u al die kennis en expertise in huis haalt.

U kan eveneens op ons rekenen voor een piekfijne gevelreiniging.

Onze medewerkers en uitrusting maken het verschil

Mosmonster werkt enkel met goed opgeleide medewerkers en de meest professionele en gespecialiseerde reinigingsapparaten, machines en aangepaste wagens. Absoluut noodzakelijk om uw dak de beste behandeling en zorg te geven. Een dak dat Mosmonster reinigt, haalt u er meteen uit.

Het milieu voorop

Ons werk heeft een rechtstreekse invloed op het milieu. Daarom werken we enkel met door ons ontwikkelde Mosmonster-producten die volledig biologisch afbreekbaar zijn. We zorgen er ook voor dat de werkomgeving geen schade ondervindt, planten worden bijvoorbeeld afgeschermd voor we van start gaan. Nadat we het mos op uw dak verwijderd hebben, sorteren we alle afval en laten we iedere werf netjes achter.

Een vraag of meer info over ontmossen van dakenNeem vrijblijvend contact op met Mosmonster.

 

 

MOSMONSTER FLEET