Bel gratis
0800 15 999
Vraag hier uw dakdiagnose aan
binckbanktourlogo.jpg

Mosmonster Cauwelier is vaste partner van de vroegere Eneco, nu Binckbank Tour.

De Binckbank tour is de enige UCI World Tour wedstrijd die België en Nederland doorkruist. Het parcours is zoals we dat kennen van de voorganger, dus een mix van sprinterskansen, een tijdrit en heuveletappes. De race start op 7 augustus in Breda en finisht op 13 augustus op de Muur van Geraardsbergen.

 

roeselaarsetheaterwandeling.jpg

De Roeselaarse Theaterwandelingen zijn een initiatief van de Jong Ekonomische Kamer Roeselare-Izegem (afdeling van JCI). Jekri organiseert dit unieke evenement ondertussen al voor de zevende keer.  is een geleide wandeling langsheen een uitgestippeld parcours waarbij verschillende toneel- en andere gezelschappen op diverse locaties historische, ludieke, grappige, serieuze, gewaagde of adembenemende taferelen uitbeelden.

Het belooft opnieuw een unieke wandeling te worden die u zowel artistiek als culinair zal weten te verrassen.

Dit jaar kan u meewandelen op vrijdag 22 en zaterdag 23 september, vrijdag 29 en zaterdag 30 september.

Klik hier voor tickets en info.

zombietrail2017.jpg

Zombie… wat?

Op 28 oktober 2017 vindt de allereerste Zombietrail plaats in Staden.

Vier jaar na AtletiekFun (een totaalevenement voor mensen met een beperking) organiseren de werkgroep AtletiekFun en Chirojongens Staden opnieuw een sportief evenement met speciale aandacht voor mensen met een beperking. 

Onder het Olympische motto “deelnemen is belangrijker dan winnen” komt iedereen aan zijn trekken langs een halloweenparcours. Geoefende lopers, maar ook wandelaars, mensen met een beperking en gezinnen, starten samen aan een tocht van 3 of 7,5 km langs Stadense wegen. Onderweg doorkruis je verschillende “zombiezones”. Het korte parcours is volledig toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. Het lange parcours is met zijn onverharde wegen iets avontuurlijker.

De tocht start met een spetterend spektakel om iedereen meteen in de juiste mood te brengen. Onderweg zorgen straattheater, klank- en lichteffecten en de vele zombies voor de sfeerelementen! Nadien kan je napraten in de gezellig ingeklede bar met speciaal voor de gelegenheid gebrouwen Zombier.

De opbrengst van de inschrijvingen (€7 per persoon) gaat naar 2 goede doelen uit de streek (VZW Autisme Westhoek en Welzijnsschakel 't Vlammeke Staden) De opbrengst van de bar gaat integraal naar de Chirojongens van Staden (die de voorbije jaren al verschillende halloweentochten organiseerden).

De Zombietrail start en komt aan bij sporthal De Wankaarde in Staden.

Hier vind je alle praktische info.